Szemelvény a kuruc.info leleplező cikkéből:

Az LMP átveri és megtéveszti az embereket

Még nem is tárgyaltuk az LMP zavaros pénzügyeit bővebben, sem a hirtelen jött sikerét és hátszelét, de máris látható, hogy az LMP bizony nem az, aminek elsőre látszik. Kínosan próbálják takargatni azt, ami mára nyilvánvaló: ők viszik tovább az SZDSZ-t. Azt az SZDSZ-t, amely a társadalmat és minden emberit mételyező liberalizmusával, gátlástalan lopásaival tönkretette az országot.
 
Ezt az írást nyugodtan küldjük el levélben azon ismerőseinknek, akiket esetleg megtévesztett az LMP szövege. Azoknak, akik esetleg azon gondolkoznak, hogy rájuk szavaznak. Terjesszük emailben, fórumokon és blogokon. Fontos, hogy mások is megtudják, kik és miért hozták létre ezt a formációt, kik támogatják. Mert közös felelősségünk, Magyarország érdeke, hogy az SZDSZ semmilyen formában ne élhessen tovább, hogy hazug és korrupt politikusok ne kerülhessenek a húsos fazék közelébe.

http://kuruc.info/r/52/57548/

Ezen a Youtube-os videón az látható, hogy az egyik aktivistájuk azt mondja az SZDSZ plakátragasztójának, hogy ne az LMP plakátjára ragassza a saját anyagát, mert, ahogy fogalmaz: " mi egy célért küzdünk".

A bejegyzés trackback címe:

https://ptkg.blog.hu/api/trackback/id/tr591903733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lorantka_a_gall 2010.04.08. 10:59:25

:D Na mindjárt megyek és készítek egy sorozatot, ugyanezzel a szöveggel, a Jobbik-MDF, Jobbik-MSZP és Jobbik-SZDSZ viszonylatban, és óriási leleplezésként fogom tálalni :D Még színésznek is rosszak a szereplők, és nyilván "véletlenül" akadt a közelben egy kamera/telefon/akármi.

PaXiB 2010.04.08. 11:18:58

és persze plakátjuk is volt mi....?

Ma már a mobiltelefonok 90% -ban van kamera.

2010.04.08. 13:58:52

1. Az LMP-nek se politikájában, se személyében semmi köze az Szdsz-hez. Az Szdsz az MDF-fel nőtt össze, ha nem tűnt volna fel. Az LMP ököszociális párt, zöld párt, az Szdsz pedig liberális. Nem ugyanaz.

2. Az említett kurucinfós cikkben az égvilágon semmilyen leleplező információ sincs, csak negatív színben akarnak beállítani közismert dolgokat. A logikájuk ez: apád birkapásztor. Józsi birkákkal üzekedik. Akkor apád is biztos ezt csinálja.

A Jobbik megijedt az LMP sikerétől, erről van szó. Megpróbálkozik egy kis mocskolódással.
süti beállítások módosítása