Ha valaki tudja, kérem írja meg egy hozzászólásban - addigis:

Gazdaságunk legnagyobb problémája az államadósság – ez már olyan tétel, aminek a valóságtartalmát nem kell különösebben elemezni. Az alábbi felvételeken Járai Zsigmond, a Fidesz várható pénzügyminisztere beszél arról, hogy Magyarország államadóssága a GDP 80%-át teszi ki, majd beismeri, hogy ezt visszafizetni „nagyon nehéz”. Fogalmazzunk egyértelműbben: lehetetlen.

Járai szerint viszont nem megoldás a hitelek újratágyalása, a visszafizetés megtagadása, mert ma már nem lehet azt mondani, hogy az előző kormány csődbe vitte az országot, erre hivatkozva pedig könnyítést kérni. Könnyű látni, hogy a Fidesz sem kíván hozzányúlni hazánk legégetőbb problémájához, Járai szerint ha sikerül egy gyors gazdasági növekedést produkálnunk, akkor 30-40 év alatt visszafizethetjük.

idézet a kuruc.info -ról.

Ismerünk olyan politikai erőt, mely újratárgyalná. Ismerünk olyat, aki az elmúlt 8 évben tehette volna - NEM TETTE

Oylan nehéz lenne? - Mo képviseletében "Béla" - nevezzük így - kibattyog az IMF -hez... vagy / és ahová kell. Közli: Vagy csődöt jelent MO, és SOHA nem kapjátok vissza a lóvét... VAGY elengeditek a felét, és a többit visszatörlesztgetjük.

ezt miért nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://ptkg.blog.hu/api/trackback/id/tr911901029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.04.07. 16:12:15

Izland megtette, követendő példa!

PaXiB 2010.04.08. 07:47:58

Érdekes, azóta nemnagyon van hír arról, hogy mi lett velük, hogy élnek, mi történt...
süti beállítások módosítása