Semmilyen kapcsolatban nem állok az LMP-vel és nem segítettem a pártot az ajánlócédula-gyűjtésben sem - jelentette ki Kóka János.

Elötményeket nem ismertem, nem hallottam, de a cáfolatot olvasva eszembe jutott valami.... Hogy is van...: Nem zörög a haraszt....

hogy teljes legyen a kép?

Az SZDSZ kedden közülte, hogy etikai vizsgálatot indít az Kóka János ellen, mert a párt közleménye szerint a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.

Tisztelt olvasóm!

Ön volt SZDSZ-es szavazó? Most hová fog szavazni?

A bejegyzés trackback címe:

https://ptkg.blog.hu/api/trackback/id/tr681901268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oakeshott 2010.04.07. 12:26:01

Pikáns történet, az biztos. a liberális szavazók idén sajnos nem dúskálhatnak a jobbnál-jobb alternatívákban, de szavazni kell, és egy liberálisnak most a szabad versenyen alapuló piacgazdaságot kell védelmeznie voksával.

Nincs mese...Bokros a választás
www.youtube.com/watch?v=I3F6Dc9DfjU&feature=PlayList&p=368A27C9A8BFB0C8&playnext_from=PL&playnext=1&index=3

PaXiB 2010.04.07. 13:08:19

@oakeshott: "de szavazni kell"
Ez jót tett a szememnek és a lelkivilágomnak. Bizony, élni KELL demokratikus jogunkkal! Mert aki most nem nyilvánít véleményt, hiába megy majd X év múlva kukát borogatni a közterekre

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.04.07. 13:46:57

Nem zörög a harszt nevű közmondás a másik oldalról is müködik, nem zörög a haraszt ha nem fújják direkt, márpedig itt egyértelmüen a madöf fújja.
Kinek áll érdekében az LMP lejáratása?
Az MDF-nek és egy esetleges új pártkezdeménynek.
Ki az MDF szövetésgese?
Az SZDSZ
Kik akarnak új liberális pártott csinálni?
A volt szdsz-esek
Ki keveri itt a szart, a volt szdsz-esek és az mdf-el szövetséges retkesék.
Ennyi.

dementor 2010.04.07. 16:48:26

Persze... Kóka, Orbán, amerikai kémek, sőt békaemberek is az LMP-t támogatják... Nyilván. Tényleg az ilyen lejárató propagandáról kell szólnia a kampánynak? Hajrá LMP!
süti beállítások módosítása