A területi választási bizottság határozata szerint törvényt sértett a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; az ügyben becsületsértés gyanújával a rendőrség nyomozást indított tudta meg az MTI szerdán.

Lipők Sándor, a nyírségi 5-ös számú választókerület Fideszes képviselőjelöltje, Kemecse polgármestere az MTI-nek azt mondta: a Jobbik Szebb Jövő című újságjával, amit valamennyi választó postaládájába elhelyezett, rágalomhadjáratba kezdett a Fidesz és jelöltjei ellen, így vele szemben is, amiért a területi választási bizottsághoz fordult, illetve a rendőrségen tett feljelentést.

Rágalomhadjáratba kezdett a Fidesz és jelöltjei ellen.

az senkit sem zavar, hogy a MSZP-FIDESZ folyamatosan rasszizmussal összefüggésbe hozva rágalmazza a Jobbikot? hmm..? És hogy úgy általában a rágalmazás szerves része itthon a kampánynak...?

de ez csak egy - két példa volt, van még.....

Lejárató kapmány újabb fordulója... Tudjuk, hogy a szabolcsi kifliben még a fideszt is verheti a jobbik. Nya ezért ez az egész.

A bejegyzés trackback címe:

https://ptkg.blog.hu/api/trackback/id/tr941901194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása